Magnifique Voorburg online!

Dat Magnifique Beauty & Wellness een vooruitstrevend bedrijf is, was ons al jaren duidelijk. Als één van de eerste kapsalons in Nederland ging Magnifique in Voorburg de online agenda van 1Kapper.nl gebruiken. Wij praten over het jaar 2009!  Terwijl andere kapsalons nog huiverig waren om online te gaan, hebben zij de stap gemaakt. Klanten konden online reserveren en dat bleek een groot succes. Bij Magnifique Beauty & Wellness in Voorburg draait alles om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij zijn dan ook erg verheugd dat Magnifique Beauty & Wellness heeft gekozen voor een nieuwe website via 1Kapper.nl gemaakt door Scrolla!. En stiekem zijn we best trots op het resultaat.
Het is een frisse, toegankelijke website geworden met vele mogelijkheden, uiteraard geschikt voor mobiele apparaten. Neemt u zelf een kijkje op deze website www.magnifique-voorburg.nl. Misschien iets voor uw salon?

 • Magnifique Voorburg online!

  Magnifique Voorburg online!

  Dat Magnifique Beauty & Wellness een vooruitstrevend bedrijf is, was ons al jaren duidelijk. Als één van de eerste kaps...

  Lees meer
 • Maak kennis met Scrolla!

  Maak kennis met Scrolla!

  Compleet voor ondernemers ¡Hola! Wij zijn Scrolla! Made in Holland en 100% bedoeld voor MKB’ers, zzp’ers en andere ond...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.